Yay!

Det finns en del ögonblick som lyser upp livet mer än andra.
Den första dagen på året som solen riktigt värmer, snön smälter...
Dagen innan man ska resa bort på en lång och skön semester...
De stunder då man inser vart man är på väg...
...Och den lördagsmorgonen som är ganska sällsynt, kommer då och då, då man vaknar upp och vet att det finns ingen stress, inga krav. Bara en helg som man får tillbringa precis hur man vill och njuta av de underbara dagarna.

Haha



Brian Joubert och Tomas Verner

Konst


18/3 - 08





       

Coulda, woulda, shoulda

Många saker att glädja sig åt. Klarade trots alla farhågor tentan, har fått fler tider över påsk = mer pengar, vilket möjliggör några dagar i Brighton/London och träffa Mon:D

Den här dagen blir inte så tokig heller. Den blir riktigt bra:) 
Ska träffa Josefin och Sofia på gymmet 07.10, sedan drar vi till skolan för plugg 09.00 fram till buss hem 13.00, in till schtan igen 14.40, gå på stan med Bella, träffa Johanna och Carro runt 18, gå och äta någonstans, sedan fara till Bureå. Längtar:D Ska bli så roligt att träffa dom igen, var så länge sen.

Några flummiga tjejer,
snacka massa skit,
hyra (oftast dåliga) skräckfilmer,
ändå skrika och gömma sig bakom en kudde...
....nästan som förr i tiden. <3


Nice

Ja, nu var man här, atorp. Nice att bo själv, men blir samtidigt orolig att få lappsjuka efter att vara van att ha folk runtom sig. Men jag hör grannarna prata ibland så helt ensamt känns det inte:) Och jag har ju Totte och Lucifer som låter också.
Lucifer (råttan) och jag börjar komma ganska bra överens nu. Han är faktiskt riktigt söt. Har fortfarande lite problem med att han vill klättra upp runt min hals. Men jag vänjer mig nog.

Fågeln däremot. När man ser TV så är han igång och skriker och ska ha all uppmärksamhet. Låter burdörren vara öppen så han får flyga ut, vilket bara har hänt en gång. Sent igår kväll, när jag, Ida och Malin satt och planerade London, och vi hör från vardagsrummet att något rör sig. Vi går alla tre sakta mot rummet, och i allas huvuden är det en galning som brutit sig in i lägenheten, och så när vi står vid tröskeln till rummet så kommer något flygandes mot oss. Helvetes vad rädda vi blev.
Bäst att hålla buren stängd på nätterna så att jag inte får hjärtsnörp om han flyger ut igen.

Vaknade imorse av att jag av någon anledning typ slog mig själv i pannan, AJ! Igår kväll hade jag varit smart nog att nästan sprungit in i en hylla och slog pannan hååårt. Jäkla hylla. Varför ska jag alltid göra mig illa på den? 

RSS 2.0