The Dark Knight

Ja.. vad händer? Har nu under ett tag känt mig väldigt rastlös och vill ta första bästa flyg någonstans. Vill fara och se andra länder, komma till andra kulturer. Att rastlösheten är starkare just nu kan bottna i att päronen är i London och min bror nyss har bokat en enkelbiljett till Irland. Irland! Mitt land! Man kan ju drömma och hoppas på att kunna fara och hälsa på honom medans han är där, men om man ska vara realistisk så är det inte så troligt att jag kommer att hinna det. Men jag har planer på att fara dit, själv om jag så måste, och resa runt. Något att se framemot, och hoppas är att jag, Ida och Malin pratar om att försöka spara pengar och ta en sista-minuten i vinter, över nyårs eller dyl. Vi ser även framemot att göra en liten roadtrip veckan efter att vi slutat jobba :) Och att träffa Frida, "Kuddri", som kommer hit nästa vecka :D:D Vi pratade med henne i telefon igår och det slog oss att vi har inte ändrats ett dugg. Hahaha om det är bra eller dåligt vet jag inte :P Ca. tre år sedan vi fyra träffades sist. Shit.

Igår var vi och såg "The Dark Knight". Verkligen en jättebra film, och Heath Ledger gjorde en fantastisk sista roll. Nu blir det för mig att ha Batman-maraton, då jag aldrig tidigare har sett en Batmanfilm, men blev då inte besviken på den här.

 

Nu ska jag återgå till dokumentären om tidernas bästa skådespelare, ingen kan ana vem det kan vara ;)

 

ABBA-feber

Länge sedan en uppdatering.
Trästocks i fredags, fick umgås med mina vänner Johanna och Bella, jätteroligt :)



Lördags, inflyttningsfest hos Johanna och Henke, även det jättekul:D Och en jättefin lägenhet;) 
 
Igår drog Mamma Mia med mig på just det, Mamma Mia. En jätterolig film! Rekommenderar verkligen! Kul att träffa Johanna och Johan där också :P Tidiga som vanligt;)
Gårdagens film resulterade i att idag ha ABBA-feber. Hahaha.
Annars idag är det min ultimata slappardag för att ladda upp inför den kommande jobbarhelgen.

Skogstokig

Händer inte så myche i mitt liv just nu, jobbar, TV, läser, äter, sover... Mycket intressant.

Planerar för fullt hur januari >2009 ska bli men hur lätt är det att veta? Hrmm.. Har iaf bestämt mig till 98% så det känns skönt :)

Håller annars på att gå skogstokig då min favorit webbsida är nedlagd för ?? länge. Inte så lätt att veta, måste vara jobbigt att försöka fixa den med ett gigantiskt tryck från användarna. Hur lätt är det nu att prata med vänner som ligger antingen -9 h el. +5 h. när man även har ett arbete att sköta? blaaa!

Längtar till nästa helg, då det blir Umeå:D Vart orolig över busstrejken, men tur att Johanna har snälla vänner som man får åka med:)

Ska snart ut och cykla och det är bra det, får avreagera mig lite.

Fredagkväll med Mon, ugnsbakade päron och NT2

Nu sitter jag här och väntar på att min madre och padre ska komma hem från deras middag med kompisarna, och är mätt, ovanligt pigg och väldigt nöjd över en otroligt rolig kväll:)
Monika tittade förbi, och vi pratade om saker som man bara kan prata med henne om, sådant som inte intresserar andra. Vi gick iväg till affären och handlade in godsaker för kvällen som resulterade i underbart goda ugnsbakade päron med nötter, vetegroddar och en nyttig och otroligt smaskig vegan-vänlig chokladgisch. Mums:D
Sedan placerade vi oss framför TV:n och såg National Treasure 2. Roligt roligt:D

                                                               Gamla tider :)

Imorgon blir det att stiga upp relativt tidigt för att köra till Sandfors och Malin, och fiska :D:D Sedan blir det tjejkväll + Anton här med tacos, snack, och film. Vilken rolig helg :D

Solen tittar återigen fram

Jag som trodde att sommaren skulle kännas lång och ganska händelselös, då jobbet kommer ta upp mycket tid, men nu är det mycket ljusare, bildligt och bokstavligt talat.
På lördag blir det fiske uppe i Sandfors, och på kvällen middag i Kåge med tjejerna och lillkillen:D 
Sedan, nästa lediga helg, så bär det av till inflyttningsfest i Umeå, då jag får förhoppningsvis träffa mina flickor, Johanna och Bella. :D Längtar! Då vi nästan aldrig träffas nu av olika anledningar, bl.a. för att någon tog sitt pick och pack och flyttade till Björkarnas stad ;) 

Sedan finns det mindre, men underbara saker, som t.ex. att mina efterlängtade kläder kommer snart, jag har hårddisken på DVD:n full med timmar av underhållning, och nu verkar det som att man äntligen kan sitta ute i solen och läsa de böcker jag laddat upp med.

Väntar med spänning om min vän kommer in på sin utbildning, dock med blandade känslor över att hon kanske flyttar till Finland. Varför Finland, varför inte Gotland?;P Men räkna med en ev. roadtrip till Finland :P

3 Oktober är också något att se fram emot, och sen alla framtidsplaner:D

   
Johanna, Sofi, Bella       Johanna                      Ida, Malin, Monika
Vänner för alltid - som alltid kommer finnas med mig, no matter what <3

RSS 2.0