Ô_o


Ja. Får mig att undra om hur stor chans vi har att vinna EM om killarna inte ens kan stå på benen;)

Sköna dagar. Ligga ute i solen, läsa, lösa korsord, lyssna på musik och bara njuta.
Gårdagen handlade om det och kvällen slutade med att jag, mors, brors och hans flickvän såg "Eight Below". Det hördes snyftningar från soffan (kan ha varit lite inblandad i det, ja) och lilla Freja blev väldans ompysslad under filmen.
Idag har tillbringats på samma sätt som igår, vi har legat ute och solat och försökt oss på att svinga lite golfklubbor:)

Måndag - Snart helg

Haha. härligt när skolan närmar sig slutet och man börjar få långledigt:) För mig blir det när onsdagen närmar sitt slut och jag får ledigt tills måndagen. Sen nästa onsdag blir det sommarlov:)

wow, när jag ska gå och lägga mig är jag mer positiv än på hela dagen. Stackars mina vänner som fått sitta och göra grupparbete med mig. Vet inte vad det är, men jag har börjat bli så damn negativ. Måste skärpa mig.

Har försökt motverkat mitt dåliga humör genom att se "Mumien" - och det kan faktiskt vara det som hjälpte. Börjar kunna kommentarerna utantill, men vafan, dom är ju härliga ju:)

Fick mitt efterlängtade "Halskrage med Öjapärla" idag. Det är bara det att det var bara "Halskrage", ingen pärla följde med. skickade ett litet mail och fick veta att det var en praktikant som packat. Stackarn. Aja, för mig spelar det ingen roll, bara jag får pärlan innan B-R-I-G.. längtar!

Ska gå och läsa min fantastiska tidning som kom idag, och sen sova. Imorgon har vi seminarium nr. 1. Haha. Undrar hur det här kommer gå;) He är bara att kö' på.

Lördag

Gårdagen var trevlig. Som Indiana Jones fan så måste jag säga att jag inte riktigt tyckte att filmen levde upp till förväntningarna, men helt klart sevärd! Intressant, delvis spännande story, Ford lockade till skratt men måste nästan säga att jag tyckte att Shia tog över rollen som fick mig att skratta mest :S Karen Allen var sig lik, något åldrad, men man kände då igen Indianas gamla kärlek.

En rolig sak var när Shia framställdes som en ung Marlon Brando i sin entré, ett bra sätt att få min uppmärksamhet;)
 



Efter filmen blev det Olles, pratade och spelade bort en hel tia :| Roligt att få kvalitetstid med vännerna så där:) Kvällen slutade runt ett-tiden, och vi tre som for då var verkligen trötta. Starkt av Malin att vara chaufför, tack så mycket:)


Blev väckt av en något butter lillebror som kom kl. 10 och skakade om mig och gav mig telefonen, det var jobbet. Så dagen började då, gick ner och åt frukost, sen iväg till affären och blomsteraffären för att göra i ordning för mors dag. Köpte en fin bukett och ingridienser till chokladtårtan som ska serveras imorgon. Tillbringade sedan de följande två timmarna att försöka göra som receptet sa, men blev nog min egen variant av tårtan;) Får se om den smakar bra iaf, är kanske inte den vackraste att titta på :P

Nu ska jag ta och läsa den underbara boken...
 Längtar, drömmer, hoppas:)



Mr. Jones

Ikväll är det äntligen dax.. För Indiana Jones :D Sedan utgång, vars är inte riktigt bestämt än tror jag:S Men något blir det väl:)

Skönt att snart ha helg, bara att sitta i skolan och finslipa/göra om lite. Alltid uppskattat att få veta några dagar innan inlämning att man "missförstått informationen". Eller att dom varit riktigt otydliga om nästan alla "missförstått informationen". Hmpf.

Ska springa och göra mig i ordning.

Kupo!

He var ett tag sen.

Dax att uppdatera.
Hmm.. har inte hänt så mycket spännande. Skolan rullar/hoppar/hackar på, allting annat likaså. Ha. Har skärt ner otroligt på mitt TV-tittande, så kvällarna går till att läsa böcker/tidningar eller lägga pussel. Har alltid avskytt pussel, men när man väl börjat så fastnar man. Snart börjar man väl se allt som pussel också.. Hmm..

Ja, något roligt har hänt! Eller ska hända, eller. ahh. Ida, Malin och Jag har bokat biljetter till Björn, Soran, Özz och Måns-turnén! Så 3 oktober sitter vi där, i Luleå, på rad 3. haha niice:D Måste träna upp magmusklerna innan det, vill inte få träningsvärk eller sträckning eller något av allt man kommer skratta.


image86




Nedräkning England. 1 månad kvar! Yaay!! :D

RSS 2.0