Busstation 12.40

Sitter och väntar på bussen. Inne i värmen och gruvar mig för att gå ut. Längtar hem efter det efterlängtade 'The Tudors' avsnittet:) skönt att inte ha något skolarbete att göra hemma idag. Om jag är hurtig kanske jag städar... Men jag tror 'Friends' kommer vara mer lockande;-)

Ett steg i rätt riktning

Jag har börjat inse hur oimpulsiv jag är, vill planera varenda liten grej, helt ... tråkig. När man t.o.m. börjar planera om man har tid att vara sjuk så borde man göra något drastiskt med sitt liv. Och vilket tillfälle jag fick idag. Dom ringde från VC här i Kåge, och sa att det fanns en tid tio i tre hos tandläkaren. Genom att gå emot allt jag känner till så sa jag "Jag kommer" ;)

Okej, inte vidare dramatiskt, men ett litet steg för mig:)

Nu tillbaka till böckerna och stroke.


3 nya beroenden

Ananas-vanilj te, Wallander och 5 minuters-tuggummin..



Läser en utav Robin Sharma's böcker om "Munken som sålde sin ferrari". Underbart bra. 
Skön helg. Fått vila. Skulle dock ha kunnat plugga lite mer, men det är lätt att vara eftersmart;)  

Klar:)

Sitter på bussen och myser efter att äntligen klarat kliniska examinationen. Börjar bli väldigt less på att min nervositet förstör saker. Den var nära att förstöra det här för mig. Mina uppfattningar av läraren har verkligen gjort en u-turn. Var så nervös när jag skulle sätta steril kateter, att allt bara gick fel. Läraren förstod det, sa att hon trodde jag skulle klara det om jag bara gick ut en halvtimme, medan en annan hade sin examination, så fick jag göra om. Så snällt :) gick mycket bättre sen:)

Nervös

Sitter och förbereder mig inför kl. ex. imorgon. Ska träna för sista gången ikväll. Hjälp. Skulle vara så skönt att klara det här, sen bara koncentrera sig på tentan och ha en riktigt skön nästa helg. Ingen skola att bry sig om. Härligt :)
Vill ut och gå i det fina vädret, men det får vänta. Nu ska jag försöka ta tag i det här, och även om jag inte klarar det så vet jag att jag försökte :)



Så bra film. Så bra låt.

RSS 2.0