Ny blogg .

Färdigpackat. Tror jag i alla fall. Jag undrar hur mycket man kan leka med elden innan man blir bränd. Känns som att de kommer tycka att jag verkligen utnyttjat vartenda litet utrymme i resväskan. Huvudsaken är att enligt vågen håller jag de 20 tillåtna kg ^^

Har startat en ny blogg inför Brighton. Ursäkta mig för dålig fantasi gällande namnet ;)

bloggareibrighton.blogg.se

Värme.

Var nyss i full gång att packa (nej, är inte färdig än, har slängt ut allt ur resväskan, för att försöka få optimalt med utrymme i väskan att packa om i). Mamma ropade att hon trodde jag fått något i brevlådan. Sprang ut och hittade en väldigt vacker påse med röda snören som stack ut. På satt ett jättefint kort med en varm hälsning från mina underbara arbetskamrater. Inuti påsen låg två tandborstar med krokodil- och apmotiv, en disktrasa med texten "Borta bra men hemma bäst", en liten mjukishund (som skäller när man trycker på den!), en rund liten puck-liknande sak som blir en handduk när  man lägger den i vatten (otroligt praktiskt vid resa!) samt ett häfte att skriva på från allas vårat ICA Kåge! Oj, vad glad jag blev. Och Oj, vad jag kommer att sakna mina fina jobbarkompisar.

Idag satt jag, Ida, Malin, Johanna & Johan på Ainas och tog en fika. Det var jättemysigt! Sedan for vi tjejer iväg och bowlade. Ida vann med sin fantastiska slutspurt. Tydligen tror alla att det berodde på klotet, och efter att jag lyckats få till en strike med det klotet, så slutade det att "fungera". Mina vänner kom fram till att det självklart var mitt fel. Hmpf.. ;)

Nu har jag sagt hejdå till dem, men de får räkna med telefonsamtal från Arlanda imorgon :P Har tre timmar på mig innan flyget till Heathrow går.

Nej, nu ska jag fortsätta packa. Önska mig lycka till :P



Panik.

Jag har en överfull resväska, men har inte ännu packat färdigt. Väntar fortfarande på att en del kläder ska torka, sen får vi se hur det går ^^ . Jag kan iofs alltid packa handbagaget, men jag ids inte. Packa är så tråkigt..

Idag har jag träffat min äldre bror på Ainas över en/två/tre koppar kaffe. Det var trevligt att få lite kvalitetstid med honom :)

Imorgon blir det fika och bowling med tjejerna :) Längtar.

Nej, nu ska jag styra upp det här.





Varför lär jag mig aldrig?


Nöjd.

Måste säga att jag är väldigt nöjd med årets Oscarsgala. Det var en väldigt känslofylld och rörande kväll, bäst var det när presentatörerna talade direkt till de som var nominerade i bäste birolls-, och huvudrollskategorierna. De talade om vad varje enskild skådespelare gjort för skådespeleriet i stort, samt för den film de var nominerade i. Väldigt känslosamt. Roligt att Kate Winslet vann.

Lite trött är jag nog idag, tur att jag bara har lättare saker att göra, såsom att föra över och installera in saker på datorn, stryka lite kläder och packa.

...och så var det bara en.

Jag känner att jag fått in ett härligt flyt med bloggandet inatt, kan bero på de 4 koppar kaffe jag druckit ^^ Nu skriver jag mest för att jag känner mig lite ensam. Ida & Malin övergav mig för en timme sedan, så nu sitter jag här tappert själv för att övervinna tröttheten.
Det är snart dags för de "större" utdelningarna (egentligen är väl alla lika viktiga?).

Nu kom pappa ned, redo för att åka till jobbet, så då behöver jag inte väcka Freja för att ha någon att prata med ^^

Heath Ledger .

Han vann. Det var mycket snörvlande från vardagsrummet här. Lika mycket var det på galan. Det blev inte lättare när man fick se skådespelare som Brad Pitt med tårar i ögonen. Väldigt rörande när Ledger's familj tog  emot priset.

Han var väl värd att vinna.




Oscarsgalan fortsätter...

En riktigt bra gala i år. Hugh Jackman är en väldigt underhållande värd, även om det kanske är lite väl mycket sång ;)
Han blev nyss joinad av Beyoncé Knowles, Amanda Seyfried, Dominic Cooper, Zac Efron och Vanessa Hudgens för att sjunga diverse låtar, även lite ABBA.

Snart är det dags för bäste manlige biroll, håller tummarna för Heath Ledger !

Oscarsgalan - The Red Carpet

Just nu sitter tre tjejer, framför ett bord med smått & gott och TV:n visar kanal 9 och Oscarsgalan. För tillfället sänds det från the red carpet.

Har nyss haft en ganska livlig diskussion med Ida och Malin om ett namn som, om jag skulle få barn, min dotter ska heta. Tydligen är jag den enda som uppskattar namnet "Nicaula". Hmpf.. två stycken som inte kommer  att bli bjudna på dopet. Nu börjar Malin smöra för mig. Power!

Vet inte riktigt vad de skrattar åt nu, uppfattar meningar såsom "hon skulle ju kunna döda någon med de där!".

Toppenkväll!

Oj vilken underbar kväll det var igår. Kom in till Ida & möttes av mina vänner. Helt ovetandes klev jag in till ett överasknings-avskeds-party. God mat och en kväll med mina underbara vänner. Dessutom fick jag avskedspresenter, en kalender som innehöll bilder på mig och vännerna, samt ett memory med våra bilder & en blomma.
Fick hemlängtan av att titta på bilderna. Oj, vad jag kommer sakna dessa människor!

Det var verkligen en underbar kväll, underbara presenter och underbara vänner.

Tack, tack, tack flickor och pojkar!


Hejdå, min stjärna :/

Har nu tagit ett sista farväl av min Asus Eee. P.g.a. ett minimalt problem så har den blivit återköpt av affären och jag ska införskaffa en ny version av den. Okej, kanske ett minimalt problem nu men som kan bli väldigt jobbigt senare. En knapp som flippar upp när man trycker på den. Blir lite besvärligt om den skulle få för sig att lossna i England :/ Så jag passade på när tillfället gavs att köpa en ny (300 kr billigare!) och kan vänta mig den till på fredag.

Imorgon har jag min sista dag på jobbet, 8-14. Skönt att sluta med en lätt tur :)
Ikväll och imorgon ska jag göra klart så mycket som möjligt inför nästa torsdag, bl.a. städa ur mitt skrivbord, som kommer bli utbytt när jag är borta, storstäda, tvätta & packa.

Jag har en fantastisk helg att se framemot;

Fredag blir en helkväll med Ida & Malin. Vin, tacos och spel.
Lördag kväll ska jag tillbringa med familjen, och det var jättekul att höra att även min farmor, farbror och kusin kommer ner hit :)
söndag är det Oscars-galan-vaka med Ida & Malin.

Sen hoppas jag på att få träffa Johanna, Johan & Anton i veckan, hoppas att dessa planer är besvarade ;)

Har haft ordentligt med resfeber idag, det är som att all resfeber jag inte riktigt haft tidigare slogs ihop för idag. Väldigt trevligt..

P.s. Ska se om jag får ner någon lingonsylt ;)

Dagen för alla hjärtan.

Har nyss kommit hem från en superkväll med Ida och Malin. Dagen till ära såg vi Saw V & Venom (Inga bittra singlar;P). Nej, men seriöst så kan jag faktiskt inte tänka mig ett bättre sätt att tillbringa kvällen än med dessa två underbara tjejer. Mestadelen satt vi och analyserade filmerna och klagade på deras uppbyggnad. Det blev, som vanligt, även en hel del skratt. Höjdpunkten var nog när vi såg följande youtube-klipp. Bör tillägga att vi såg det just efter att vi sett klart Saw V, vilket gjorde klippet ännu mer underbart.
 

Oslagbart.

Arbetssökande.

Har tagit ett avbrott från att se "How I Met Your Mother" till att leta efter jobb i England. Mina ögon blev stora som tefat när jag såg denna rubrik; "Are you a motivated person that would like to work at the British Museum?". Man, that would be cool. Det handlar om ett arbete som varar i några månader då man ska hyra/sälja de där audio-guiderna som Mon gick omkring med. Antagligen är det väldigt stor konkurrens, då det var drygt 5500 som hade spanat in annonsen.

Måste erkänna att jag har mest letat efter museumjobb osv. Dock hittade jag en annons om ett dataspelsföretag som vill ha någon som pratar flytande svenska att testa deras datorspel (samma jobb som Mon pratat om kanske?). Enligt annonsen verkar det som ett ganska slappt och härligt tidsfördriv :P

Men men. När jag väl kommer ner till Brighton tror jag att jag ska gå och spana på Brighton Museum och se om det finns något litet ynka jobb öppet, då de ska öppna nya avdelningar som riktar in sig på forna Egypten. Wow...
Sluta drömma, Erika. Jag ska vara nöjd och glad om jag får ett jobb, mest troligt inom café/restaurangbranchen.

Girls' Day/Night Out.

Oj vilken dag. Jag har fått chansen att träffa två underbara vänner, som jag inte har träffat så ofta som jag velat på länge.

Jag spenderade några timmar med min vän Johanna Re på stan, då vi gick omkring lite grann och avslutade med att sitta på Waynes och fika. Verkligen kul att få träffa Johanna, då hon har flyttat till Umeå, och våra olika scheman gör det omöjligt för oss att träffas så mycket. Vi har gått igenom otroligt mycket tillsammans, vilket har gjort att även om vi inte träffas så ofta som vi brukade, så vet jag att hon alltid finns där för mig. Så tack Johanna, tack för allt :)


Efter de trevliga timmarna med Johanna Re träffade jag Johanna Ro. Jag våldgästade henne en stund (och fick träffa den alltid så underbara A. :D), innan vi begav oss till Viking  Dallas för att avnjuta en måltid av skräpmat, innan vi begav oss till bion. Vi såg den omtalade The Curious Case of Benjamin Button. Den var verkligen så bra som alla säger.
Det var så otroligt kul att få lite kvalitetstid med Johanna, och det kändes lite grann som att vi återigen var 10 år :P

Tack tjejer för en otroligt underbar dag och kväll :) Ni är fantastiska!


The Beatles - Twist and Shout
 

Mini-helg.

Idag har jag min lediga dag. Skönt. För att fira denna dag, ska jag till Johanna och fira henne :D. 21 år blev hon i måndags! Vi har beslutat att vi stannar i denna ålder, så på min nästa födelsedag  föredrar jag att bli grattad för att fylla 21, ingenting annat.

Även Monika har fyllt år i veckan. Hon tog det stora klivet till 20 år i onsdags!

Grattis till er båda!

 

Typiskt att den dagen man kan sova länge, så vaknar jag halv åtta. Hmpf.. Kan iofs bero på att jag somnade halv åtta igår kväll. Oj, med mina brillianta matematiska kunskaper kan jag räkna detta till att jag har sovit ganska exakt tolv timmar.

Ska springa ner i källaren och hänga upp lite tvätt. Ja, Erika kan tvätta.  Lite grann i alla fall. 

 


RSS 2.0