Tänk positivt.

Satt och väntade på bussen hem efter jobbet en dag, trött och lite grinig. Två medelålderskvinnor stod bredvid mig, tydligen bekanta. Eftersom min iPod var oladdad överhörde jag den ena säga; "Vilken o-ordning det är på bussarna, de kan aldrig stå på samma ställe". Den andra kvinnan svarade, lite försiktigt; "Jooo... Men det är tur att man får åka med". Vilken härlig inställning. Jag blev genast mycket piggare och gladare. Lovar mig själv att börja tänka mer positivt och inte klaga på saker som man kan göra något åt, och ännu bättre, sluta klaga överhuvudtaget, då ingenting blir bättre för det. P.g.a. min arbetsplats kan jag inte ha mitt "sluta klaga"-armband jag beställde för ett tag sedan, men om några månader så.. :)

Det finns en del saker jag kan önska skulle vara annars i mitt liv, men...

Jag får vara glad att jag får åka med.


Ett år.

Jag saknar dig.

Min vän.


Söndag.

Idag är det Fars Dag. Våran far fick en hårtrimmer-sak utav oss, så att han slipper springa över till grannen varje gång han vill klippa håret. Planen var att jag och mina föräldrar skulle ut på restaurang för att fira denna dag, men det slutade med att vi sparar detta till då att åtminstone en utav mina bröder kan vara med, och det kanske finns något stort och gott julbord vi kan gå till. Så det blev pizza ikväll. Nu har vi ju en utav Sveriges godaste pizzerior här så det var inte helt fel.

Igår var vi till Piteå för att hälsa på farmor. Som vanligt blev det fika x flera, samt en stor lunch. Det var inte många hungriga när vi skulle äta middagen. Jag, Marcus och Sarah körde in till stan för att hyra en film till kvällen, det var "Carrie" vi var ute efter. Självklart fanns den inte, så vi kom hem med tre filmer som de återstående fick välja mellan. Det slutade med att det blev filmen jag valde, "Tutankhamuns Förbannelse" (big surprise). Jag tycker att Indiana Jones-filmerna samt Mumien-filmerna är ganska underhållande, så en blandning av dessa kan inte bli annat än bra. Fel. En utdragen, löjlig, inkorrekt film var det vi hamnade framför, i 2 h & 40 min. Inte många som var glada på mig efter detta. Förhoppningsvis blev jag förlåten efter den cheesecake som jag bjöd på.  

Jag körde in till Solbacken idag och införskaffade två par fina trådgardiner som ska sättas upp nu i vintermörkret. Kommer nog bli riktigt fint. Men herre min je vilket väder att köra i. Det skulle vara kört om en älg stod på vägen, ingen chans att man hade sett den.

Nu ska jag fortsätta läsa, tända ett par ljus och göra det riktigt vinter-mysigt i rummet.


Frusen cheesecake med lingon och pepparkakor.

Idag har Erika varit duktig. Jag har gjort cheesecake. Det såg gott ut och luktade gott, får vänta och se resultatet imorgon. Sitter och slötittar på TV, Idol just nu. Blev lyrisk när Palm valde att sjunga "Poison". Den där Desmond Child kan sin sak.
Här är en annan bra låt, upptäckt i lördags. Vilka minnen den väcker, jag och Malin ägde med mickarna. Nu ska vi inte tala om vem som fick vara grodorna ;)


Helgen.

Fredag.
Var på sjukhuset till ~kl. 16, sedan hem och stress-göra sig i ordning inför kvällen. Jag, Erika, Pervin och Jenny T. for hem till Stina och 'förfestade' lite grann inför utgången, som slutade på campus där AT-läkarna ordnat en fest för personalen på sjukhuset. Jättekul, ffa för att jag fick umgås med klasskompisarna :) Väldigt bra ordnad fest måste jag säga.

Lördag.
Jag, Johanna, Johan, Ida, Malin och Emj åt middag, pratade och spelade singstars hemma hos Johanna & Johan. Jättekul! Sedan drog majoriteten utav oss ut på Statt där det var Halloweenfest. Verkligen jättekul, helt klart roligare att ha ett cola/vattenglas i handen än något annat alternativ. Vi såg flera som verkligen lagt ner tid på bra utklädnader, bl.a. en Jack Sparrow och en Sputnik. Grymma!

En toppenhelg än så länge, och den lär fortsätta vara toppen, då jag är ledig både söndag och måndag innan det är dags för ännu en praktikvecka.
Nu ska jag ta och krypa ner med en bok och se om jag kan bli trött så att jag får sova.

God natt!

RSS 2.0