...Saknar, längtar.

             

En underbar resa :) Kommer snart tillbaka.

Ja, vad ska man säga?...

...Grattis Ryssland. Hejdå Allbäck & Alexandersson. :(


Bastard

Sitter på arlanda och väntar på flyg hem. Äntligen fått i mig mat p.g.a. försening på heathrow. Vi fick sitta i planet, på marken på flygplatsen i 1h och 5 min på grund av att typ hela flygplatsen stängdes av för att en viss amerikansk president skulle byta plan el. dylikt. Stänga av en hel flygplats för EN person? Massor av människor missade sina flyg. Morrhoppa.

Packad och klar - inför hemresan

Så nu sitter vi här och drar in känslan av de sista timmarna i Brighton. Okej, inte riktigt, vi ska snart sova. Men kommer sakna denna stad som fan. En liten storstad. Ett ställe där man tryggt kan gå själv på kvällen, möta roliga människor, kolla på vackra, gamla byggnader. Pubar där alla är välkomnna, alla är intressanta. Tågen till London går minst en gång i halvtimmen och väl inne i London finns ju det billiga, och ändå trevliga sättet att ta sig fram - tunnelbanan.

Vi har hunnit se en hel del under de här dagarna. London Eye, Big Ben, Madame Tussaud's, British Museum, National History Museum, Nothing Hill marknaden, London Zoo, Primark (1000 ggr bättre än 50 kronors affären, Johanna;P) och stora vackra parker... 
Marknaden idag var gigantisk. Har på två dagar lyckats köpa upp £200. Det har blivit papyrusrullar, Dalai Lama citat, halsband, en tavla från år 1890, och en ögonsten, en bok om demoner och häxkraft från år 1834  <3.  

Kvällarna har mestadels spenderats på en närbelägen pub, där det var tacksamt ikväll att vara från Sverige då 95% hejade på Sverige under matchen (hur mycket det nu gav.,.?).

Nu ska vi som sagt sova, blir en låååång dag imorgon, då bussen från Brighton går 7.50 och vi är hemma i Falmark 23.55. 

Natti Natti.

Brighton :D

Kom mot alla odds fram till Brighton igår. Finaste staden jag sett och engelsmän är ... underbart trevliga :) Igår hittade vi en mysig kinarestaurang och sedan en Äkta Engelsk Pub. Fullt med engelsmän, öl, fotboll, skrik/rop, hundar och så vi. Beställde min första pint med öl, liiite större än väntat. Haha, men klarade halva iaf :) Sedan gick vi omkring i staden på kvällen med en guide, a.k.a. Monika ;)

Idag blev det upp tidigt för att ta tåget in till London och tunnelbana till London Eye. Efter en kort väntetid var vi uppe i luften. Klarade av att stå iaf 30% av tiden :) Sedan inhandlades smörgåsar från ett fik jag kom ihåg var jättebra, och minnet svek mig ej.
Sedan åkte vi vidare till National History Museum där vi såg dinosaurier m.m. Trevligt, fint och framförallt STORT.
Väl tillbaka i Brighton blev det att snabbgöra sig i ordning, springa och grabba tag i en hamburgare och ta plats på puben. Den efterlängtade matchen, Sverige-Grekland. En öl, några Sverigefans, några Greklandfans, alla kände alla och förstås fick även hundar komma in :) Vi var nog helt klart högljuddast när Sverige vann (HEJA SVERIGE!). Sedan vandrade vi iväg till piren där det fanns massor av spelautomater och air-hockey (!!!), vilket gjorde att vi stannade där till stängningsdags. Efter det gick vi på stan, blev inbjudna på klubbar (t.ex. att få gratis champagne och jordgubbar(?)) men det enda jag ville var att få fara hem och soooova.
Så nu ska vi sova, sen upp tidigt imorgon för tåg till London och gå på Madame Tussaud´s och ett zoo. På kvällen? Självklart gå till favoritpuben och se Tjeckien-Portugal. :D Niiice :D


8 Juni

Vet ej hur detta inlägg blir, då jag är helt nyvaken efter att bara ha sovit X antal timmar (vågar inte sova längre, då jag måste upp runt 3 tiden imorgon/inatt:P).
En kort sammanfattning då.
Onsdag: Då kom äntligen det efterlängtade sommarlovet. Sjukt skönt :) Nothing but possibilities :) Tror att detta sommarlovsfirande tog guld i patetiskhet att fira det, ensam hemma, 1 cider och Harry Potter film. Haha men he var nice:D
Torsdag: Min käre vän Johanna tog studenten, så traskade iväg dit för att träffa henne utanför kyrkan. Grattis igen:D Sedan åt jag smörgåstårta med nästan hela familjen, men min storebror var med och det var kul att träffa honom igen, det var ett tag sen:)
Fredag gick åt till att städa mest. Sen på kvällen for jag, Johanna Re, Johanna Roos och Anton på Cirkus Brazil Jack. Tyckte om allt förutom clownerna. Inte min typ av humor.
Sedan for jag och Johann Re hem till mig och såg film , trevligt:) Måste ju passa på att träffas när hon väl är i Skeå :P
Igår: Lugn och skön dag. Planterade lite blommor, läste böcker, såg film, såg fotboll (Kunde ju inte missa Portugal. Men saknar Figo..)
Idag: Blir ytterligare en lugn, skön, något trött dag. Kanske en promenad, läsa lite mer, se mer fotboll och sista minuten-packning. Checklistan är nästan klar, bara smågrejer kvar nu :)
Imorgon: Flyg från Falmark 6.20, Flyg från Arlanda 11.10, Buss till Brighton 15.40. 17.45, Framme. Blir stressad av att bara se tiderna :S Men det går säkert bra. Det är ju inte precis så att det brukar hända mystiska, oförutsägbara saker när jag, Ida och Malin ska iväg någonstans.. Neej då.


RSS 2.0