Sista januari, snart februari...

... och väntar på mitt efterlängtade bokpaket. Egentligen har jag inte råd att lägga ut så mycket pengar på böcker, men  det var ett impulsköp. Bättre än att impulsköpa godis iaf;)

Senare idag ska jag träffa Johanna och Bella :D Inte träffat Johanna på evigheter, sen hon tog sitt pick och pack och flyttade till Umeå;P

Fredag imorgon:D Skola till kvart i två, förhoppningsvis hinna hem med tvåan, sen fara in med halv sexan för att tillbringa kvällen på KTC. haha.

På lördag blir det överaskningsfest för Roos, väntar bara på att hon ska berätta vilken tid vi får komma;) Blir roligt, jag och Malin dom enda nykeristerna antar jag, utgång Balzac. Kul:D

Här är en video jag hittade, tillägnat till my dear friends, Ida och Malin. En video med Johnny Depp, och soundtrack Cher, kan det bli något annat än bra?:P (- brittisk sticka)



Nu ska jag ta och pallra mig ut och gå lite:)

16.05 + 18.16





 


amazing...

Myskväll hemma

Idag har bara varit en allmänt skön dag. Sov länge, vaknade till en färdiglagad lunch, slog på TV:n där dom visade konståkning. Såg på det medans jag städade lite. Kom på den fantastiska idén att när min lillebror och hans flickvän ska vara hos oss ikväll, så skulle det vara trevligt att göra en liten efterrätt (hemmagjord chokladmousse). Gick nöjt iväg till affären, köpte den mörka chokladen och grädden som behövdes, gick ännu nöjdare hem, vispade grädden, smälte chokladen, blandade ihop och slängde in i kylen. Såg lite mer TV ("A hazard of hearts"). Sedan när vi skulle äta efterrätten så fick jag en mindre chock. Den var alldeles.... mossig. Inte alls som den  skulle vara. Hur lyckas jag t.o.m. att misslyckas med en sån enkel efterrätt? Förra gången blev den jättebra. Det är bara jag som kan lyckas med att misslyckas med allt. Aja, det är väl bara att gilla läget;)
Såg Harry Potter filmen som gick på ettan/tvåan och nu funderar jag på att läsa den underbara boken jag har lånat.
Igår spenderades på KTC, där jag lyckades döda en docka TVÅ ggr och bestämde då att det var dags att ge upp för dagen. Träffade min käre vän Bella, och sedan gick jag och Ida på bio. Såg National Treasure 2. Så bra!

Ja, det är mitt händelserika liv:)




I don't need you anymore.

I have a dream..

Ska man göra det man verkligen vill göra även om det man vill göra kanske är något som skulle anses dumt att göra?

Eller ska man göra som folk tycker att man bör göra, bara för att göra det som gör dem glada?
Kanske genom att göra det folk vill att man ska göra, för att göra dem glada, gör en själv glad för att man gläder någon annan.

Men i så fall, ska man glömma det man själv vill göra som kan anses som dumt och fånigt, bara för att göra något som kan göra en någorlunda lycklig?

För nog kan det man bör göra, kanske göra en lite lycklig, men kanske inte lika lycklig som det man egentligen vill göra. Men också, det man vill göra, kanske i slutändan är något som man egentligen inte ville göra, utan det var bara något av en impuls? Ska man då kasta bort sina chanser på att i alla fall bli någorlunda nöjd, på något som kanske förstör hela ens framtid och drömmar?


Eller går det att kombinera dessa två, att först göra det som man bör göra ett tag, sedan göra det man egentligen innerst inne vill göra? Det kommer krävas extra mycket arbete, men det är i alla fall säkrare än att göra det man helst vill göra och riskera allt?

För i sådana fall, om det man drömmer om att göra, slutar som en katastrof, då kan man ju alltid falla tillbaka på det som man bör göra, som man då gjort?


Visst?


Tisdag morgon

Är nästan redo för en ny skoldag. Läste Idas blogg där hon lagt upp sin favoritdikt, så tänkte då ska jag lägga upp en utav mina ;)

Let me not to the marriage of true minds
Admit impediments; love is not love
Which alters when it alteration finds,
Or bends with the remover to remove:
O, no, it is an ever-fixèd mark,
That looks on tempests and is never shaken;
It is the star to every wand'ring bark,
Whose worth's unknown, although his heighth be taken.
Love's not Time's fool, though rosy lips and cheeks
Within his bending sickle's compass come;
Love alters not with his brief hours and weeks,
But bears it out even to the edge of doom.
If this be error and upon me proved,
I never writ, nor no man ever loved.



Underbart skriven, men så var han ju också känd för sina texter:P




Hoppas verkligen att 18åringen mår bra. Får rysningar av att tänka på det..

Grattis <3



Grattis på 20 årsdagen.
Du har längtat så mycket efter den här dagen.
Har varit och tänt ett ljus hos dig och lämnat tre rosor från oss.
De hade gjort så fint hos dig. Lyktor och vackra rosor.
Saknar dig så mycket.

Hmpf.

Kom in idag, stolt över att ha gått drygt en halvmil i 17 minusgrader, satte mig framför TVn och började se på skidtävligen. Helt plötsligt börjar de tävlande att åka uppför en slalombacke, som jag aldrig ens skulle åka nerför!
Vadå prestationsångest när svenskan, lika gammal som mig, vinner allt:P Bra gjort, men tycker inte riktigt att man kan ha alla sockar i lådan om man ställer upp i en sån tävling. Men roligt att se på:)

Nu ska jag gå och läsa lite innan det blir dags att förbereda middagen. Jäklar, jag har snart lagat mat, tre ggr/dag i en vecka. Och ingen har blivit matförgiftad ännu! Igår blev det en indonesisk wook som smakade mycket kinamat, jättegott. Idag ska jag göra en kycklingwook:) Mums.

image79

Fredag



Jag var och tände ett ljus hos dig idag.
Tänkte på att om 11 dagar skulle du ha fyllt 20.
 Jag hade bokat in två helger, för du skulle ha två födelsedagsfester.


Saknar dig min vän.

1 januari 2008

Ja, då var vi inne på ett nytt år.
Fick spendera de sista timmarna av 2007 med mina underbara vänner, och hade roligare än jag haft på väldigt länge. Så tack för att ni kom och förgyllde kvällen:)

Nu ska jag försöka dricka lite mer vatten, sen gå och lägga mig så att jag orkar upp någorlunda tidigt imorgon.



Ibland måste man se världen med andra ögon.



<3

RSS 2.0