Dan före doppardan



Lyssna. Se. Vakna.


*****************************************************************

Oj oj vilken helg:P Fredagen blev att julhandla med Ida och Malin, gå på restaurang sen se "Hairspray" på bio. Skitbra film!:D Gissa vilka man träffar på där? Johanna och Henke :P Jäkla stalkers;) Fast dom skulle se en annan film, en för dom lite mindre :P:P

Kom hem, hade svårt att somna, och kom på halv två på natten, att "jag vill bli brunhårig". Smsade Roos som svarade på morgonen att jag kunde anlita henne som hårfärgare, så nu är jag brun/röd hårig:) wee. For hem, bytte kläder, for tillbaka till Jössgatan, åt julgröt och skinksmörgåsar, bakade pepparkakor, såg på när det bakades pepparkakshus. Gick hem, somnade.

Jobbade 7-12 idag, har nyss kommit hem och har fullt med julstämning:D Ska snart in till stan för en sista julklapp, sedan pynta granen, laga mat och baka julgodis. Mums.




Julklappshandel

Nu ska jag snart iväg till stan och köpa julklappar med Ida och Malin:) skönt att äntligen fått pengar:D
och så skönt att kunna låta bli att tänka på skolan nu under lovet. Underbart att bara vara en stund:)
Ikväll ska vi på bio, vet inte vad vi ska se men någon film hittar vi säkert.

Igår gav Monika mig världens chock när hon hörde Mikas musik strömma ut från mina högtalare och sa "Vet du vars han var och spelade?" "Ja Brighton. Tror du jag ville fara dit eller?" "Ja, det var ju lite tråkigt att stå där själv med massa fjortonåringar.." WHAT??!! Inte det minsta avundsjuk, Mon ;)


You can see that broken mirror
You can touch its deep scars
The only thing that is staring back at you
Are the shadows of the heart you left to fall




Dag 4

Igår kände jag det ganska mycket, men det fick bli choklad istället. Inte bra att ha choklad hemma ibland.
Idag får vi Jullov:D Så skönt. Får även förhoppningsvis veta hur det gick på B1 tentan, det kommer avgöra hur mitt lov ser ut;)
Åh det var så skönt att vakna imorse, kände mig helt utvilad, och det är andra gången den här veckan som det händer:D Och inte vaknat en enda gång under natten på länge nu. Niiice:)


***
Skönt med lov, men chokladsuget är kvar. blahaa. Har sett schemat till nästa kurs. Nära på att börja gråta. Hvetes också...

Nu ska jag snabbstäda och sedan vara med min vän Monika som äntligen kommit hem från Brighton:D Gissa vad vi ska göra? Se en film baserad på Jane Austen's Emma. Of course;) Wee:D:D

image75


Helgen

Fredagen var en skön hemmakväll, TVtittandes i timmar, allt som gör en fredagkväll underbar:) Bara slappa och inte göra något vettigt. Suck. Såg "Legally Blonde" på fyran, vilket fick mig att bli otroligt peppad att plugga, så efter filmen satt jag mig ner med en artikel som skulle granskas. Slutade dock efter fem minuter då jag insåg att jag var för trött för att läsa knepig engelska. Lade mig och sov, helt lycklig och hade bestämt att plugga HELA helgen för att säkra mina chanser att klara tentan.   


image70


Vaknade på lördagen efter att ha sovit tolv underbara timmar, utan avbrott, men hade inga som helst planer att plugga, då det känns som att bryta mot lagen att göra det på helgen. Så for upp, såg TV, duschade och råkade ta på mig att jobba kvällen. Fick senare ett nytt samtal om att jobba måndag kväll, och det tyckte jag lät bra. Börjar få lite andra tankar om det nu, men det får gå:)
For och jobbade kväll, skulle vara extra på ena våningen. Behövdes där i ca. en halvtimma, for till en annan våning. Hjälpte dom att göra så att det blev lugnt, vi gick och fikade, for till en tredje våning där dom hade det tufft. Var där i ca. 20 min, kom tillbaka till våning nr. 2. Just när jag kommit dit, lämnat väskan och skulle sätta igång att jobba ringer dom från våning nr. 1 och behöver hjälp. Springer dit, är där i ca. 15 min. Blir frågad om att gå till en fjärde våning och vara där tills vi slutar, gick dit, var där, gick sedan på rapporten, sprang tillbaka. En något förvirrad Erika börjar sedan undra vilken våning hennes väska är på när hennes kompis säger "Glöm inte väskan". Den låg i rapportrummet. Herre min je. Var måttligt trött i huvudet när jag kom hem, men hade köpt lite godis som jag hade framför TV:n och sen somnade.
image72
Söndag. Har insett att det är otroligt dumt att ha TV i sovrummet, speciellt söndagmornar då dom visar dubbelavsnitt av "8 simple rules", sen dubbelavsnitt av "Alla älskar Raymond" och efter det dubbelavsnitt av något som påminner om föregående. Tog då kraft och stände av TV:n, gick ner, gjorde frukost/lunch, drog med min moder och hund ut på promenad och har nu kommit tillbaka, redo att gå igenom artikeln och sätta igång att plugga inför tentan.

Utvärdering av helgen:
Ta ut TV:n från rummet!!

image71
 


Vänner,


"With our friendship comes one guarantee,
whatever happens to you,
happens to me"




Love

Crash Team Racing

Ikväll har jag sett film med Ida och Malin, och spelat CTR. Alltid lika kul att spela det mot dom, då vi alla får sådan inlevelse;)
Den största chocken var nog när de gillade mitt filmval, nämligen en en film baserad på Jane Austens bok "Förnuft och Känsla" Trodde aldrig att dom skulle tycka den var bra:P

Fick tag i min älskade Ben & Jerry glass, slutade dock med att jag fick några skedar själv, mina föräldrar åt lite och resten gick åt till min bror och hans flickvän haha. Lika bra det kanske, annars skulle jag bara gå och småäta.

Imorgon kommer Johanna och Bella och Tuvisen hit:) Vi ska äta tacos och se film och kanske övertala dem att spela CTR haha:P
Kommer kännas konstigt, att vi tre ska träffas själva. Det är första gången som vi äter och ser film, bara vi tre. Är fortfarande på väg att säga "På lördag ska Sofi, Bella och Johanna komma". Kommer väl att vara så ett tag.. Imorgon kväll ska det vara ett tvprogram med Henke Larsson. Det skulle Sofi velat se. Jag skulle bara ha skrattat och trackat ner honom. Sofi skulle ha sett chockad ut och inte velat lyssna. Allting är förändrat.  

image68
Flickorna i Rom <3


Saknar dig vännen min

image69



Four red roses


I've always thought
That the first time, I'd give away a red rose
Were to tell someone that he made me happy
Made me believe in love and life

I never thought,
That this first rose,
Would be put on your grave,
And made me doubt
In everything.

A young girl
Loved and lost
I can't believe that
"This was meant to be"
It wasn't

You were too young
And had already lost
Too much.

Nothing will ever be the same
Without you here
We will be lost
And something will always
Be missing.

My Interpretation

You talk about life, you talk about death,
And everything in between,
Like it's nothing, and the words are easy.
You talk about me, and you talk about you,
And everything I do,
Like it's something, that needs repeating.
I don't need an alibi or for you to realize,
The things we left unsaid,
Are only taking space up in our head.
Make it my fault, win the game
Point the finger, place the blame
It does me up and down,
It doesn't matter now.

'Cause I don't care if I ever talk to you again.
This is not about emotion,
I don't need a reason not to care what you say,
Or what happened in the end.
This is my interpretation,
And it don't, don't make sense.

The first two weeks turn into ten,
I hold my breath and wonder when it'll happen,
Does it really matter?
If half of what you said is true,
And half of what I didn't do could be different,
Would it make it better?
If we forget the things we know.
Would we have somewhere to go?
The only way is down, I can see that now.

'Cause I don't care if I ever talk to you again.
This is not about emotion,
I don't need a reason not to care what you say,
Or what happened in the end.
This is my interpretation,
And it don't, don't make sense.

It's really not such a sacrifice

If I never talk to you again,
This is not about emotion,
I don't need a reason not to care what you say,
Or what happened in the end.
This is my interpretation,
And it don't, don't make sense.

And it don't have to make no sense to you at all,
'Cause this is my interpretation, yeah, yeah, yeah.


image67

RSS 2.0