Fredag, hemma igen:)

Ja, då var man tillbaka igen. Hahaha har inte vant mig att använda å ä ö, vill fortfarande skriva som på tangentbordet på hotellet.

Iaf. Skönt att vara hemma igen, trots att jag lär sakna saker från Azorerna. T.ex. en person jag blev lite smått beroende av. Men men. Han hjälpte mig att vara en bit på vägen att komma över någon annan.

Ikväll ska jag träffa tre människor jag saknat där borta, längtar! :)

Senare ska jag på bio med Ida och Malin och se Shrek 3, ska också bli kul:)

Det var så kul att träffa Freja, fy vad jag saknat henne . Vi satt och åt smörgås och såg Friends tillsammans inatt. :P

Ja, nu ska jag börja göra mig klar inför stan :)

Hejdå!

Onsdag - uppdatering av gardagen och forberedning av hemresan

Sista dagen. Kanns trakigt, men samtidigt bra. Har lite hemlangtan, hem till min egen sang, hem till Freja, hem till vannerna;P och hem till skolan (lite blandade kanslor dar:P).

uppdatering. Troligtvis ar Gurran inte langre bland oss. Han liftade med mig till Colegio 27, var med oss genom middagen, efterratten och drinkarna. Nar vi nyss atit upp efterratten och jag satt med min Cosmopolitan sa kande jag att det borjade rora sig innanfor trojan. Ida och Malin trodde seriost att dom satt bredvid ett psyko, eller nagon som druckit liiiiite for mycket, nar jag borjade fara runt med handerna over magen, ryggen, sidan... Panik i ogenon fick jag ocksa hora att jag hade, "crazy eyes". Sen sa borjade jag sla pa mig sjalv. Dom bara satt och stirrade pa mig, helt forskrackta.
Drog med mig Ida till toan som fick kolla vad fan det var. Det enda hon sag var en svart flack pa magen.

Jag tror det var Gurran, det var samma storlek och lika snabb och hart skal som en kackerlacka. Eller sa var det restaurangens egna kackerlacka, vilket vi aldrig far veta, vi hittade aldrig liket.

Det vart sa fort som mojligt hem, dar jag slangde av mig allt och sprang in i duschen. Det var fan det ackligaste jag varit med om, att bara kanna hur nagot springer over en . Fy fan. Det ar tur att man har vanner som skrattar ihjal sig och paminner mig om det hela tiden;P Men nu kan jag faktiskt skratta at det, men inte lika mycket som tjejerna som skrattar sig svimmingsfardiga varje gang dom tanker pa det.

Anyway.
Idag har vi varit pa stan en sista gang. Sag snyggingen . Lite vi stirrade:P Han har klippt haret lite grann, men anda samma sota frisyr. Aww..
Var in till en djuraffar dar vi sag en hund och en katt i varsin glasbur. FY fan. Ville bara slappa los kattungen nar den kollade pa mig, lange med sina ljusbla ogon och sen jamade som att den sa "snalla, hjalp mig". Fy fan borjar typ grata nar jag tanker pa det. Sa javla hemskt att ha dom instangda sa dar. Javla djuraffar.

Till ett roligare amne. Kopte massa saker som ska paminna mig om den har underbara on. Sen sa for vi hem igen, badade en sista gang. Vart halvdrankt lite da och da, men vafan det ar kul:)

Sen sa gick vi langs stranden och letade snackor, nar Ida ropade och pekade pa en dod manet som hon hittat . Fy fan sa coolt! Vi satt och petade pa den, jelly-material, nar tva aldre man gick forbi och det sag ut som dom tankte "turister.." hahaha

Iaf. Har packat nastan klart, nu ska jag se "friends" med tjejerna, sen ska vi ut pa White Shark och ata, stallet vi at forsta kvallen, och nu sista.

Ha det bra dar hemma sa syns vi snart!
Kram!

Tisdag fylld med underbara djur:)

Idag sa blev den langtade utflykten ut i Atlanten av. Vi for ut pa delfin och valsafari och javlar vilken tur vi hade!
Direkt sa sag vi en stor bigass val och massvis med delfiner. Gick inte ens att rakna delfinerna, dom var overallt. Sa fina! Blev kar i dom. Det finaste var nar man sag mammorna med sin unge, da dom hoppade i samtakt och simmade i lika fart . Vilket samspel. Att se dom sa nara, precis vid baten dar man satt. Underbart!

Valen var skitcool att se! Vi var otroligt nara flera ganger da den for upp och blaste ut vatten. Vetefan hur lang den var, men den sag javligt stor ut. Sa coolt!

Annars har vi varit pa stan, och sen har ida och malin badat medans jag laste/sov, vaknade, vi gick upp till datorn och kollade pa "friends" och just nu sitter dom och ser pa nagon portugisisk sapopera medans jag sitter har:P

Imorgon sista dagen. Blandade kanslor. Har lite hemlangtan, men kommer sakna det har underbara stallet. Det enda jag inte lar sakna ar allt stirrande. Men Turkiet ar da mycket varre. Och dom flesta har ar da jattehjalpsamma och trevliga.

Kommer sakna alla berg och dalar, alla blommor som finns verkligen OVERALLT, alla fina utsiktsplatser, vattenfallen och djuren. T.o.m. Gurran kommer jag sakna (varan inneboende mini kackerlacka). Han som just borjat vanja sig vid oss och vagat sig fram varje kvall nu. Aja, vi far val hoppas dom som bor har efter oss tar hand om honom:P

Kram pa er dar hemma!

Mandag - ostra oturen, sura karringar och hundlangtan

Idag har vi varit pa den ostra oturen. Sa otroligt fin natur, har sagt det manga ggr men sager det igen:P
Vi fick se fler vattenfall och kusten och blommor. Kul kul kul.
Nu har vi fan varit pa hela on. Coolt:P den ar inte sa javla stor da men iaf:P

Roligt nog sa hade vi med en surkarring pa turen som satt bakom mig ocksa. Vi skulle just satta oss vid ett fyrabord pa en reasturang da hon bara kom fram och sa till sitt sallskap "vi tar det har bordet". Sa vart vi sa illa tvugna att leta efter ett nytt bord, hade fan ingen lust att borja braka.
Sen sa kollade hon surt pa oss hela dagen. Bitch.

Iaf :P

Saknar Freja som fan! Kollade pa ett kort pa henne. Ah..

hahah fan vad rolig receptionisten ar:P hahah alltid nat nytt.

Imorgon blir det val-och delfinsafari, sen utekvall pa den svenskagda reasturangen. Onsdag dag i staden, och torsdag hem.

Sa vi syns snart:P

Kram!

Sondag - molnigt med chans till inslag av sol

Idag har vi badat och "solat" = legat pa stranden nar det var molnigt.
For forsta gangen var det gron flagga! Likamed nastan bara skona vagor. Forutom nagra som holl pa att dranka oss, men vafan det far man ta:P
Det coolaste var nar man sag stora fiskar hoppa! Stora som aborroar alltsa;P
Javlar vilket djurliv vi sett.
En dod, och en levandes krabba (som vi jagade ner i vattnet, ser sjukt ut nar dom springer pa sidan:P), hemlosa katter, fiskar, snigelhuvudstad pa blommor, massvis med odlor. Och kackerlackor. Vi hade dock bara en miniass kackerlacka pa varat rum.

Har plockat lite snackor ocksa:) antligen akta snackor.

Vet inte riktigt vad mer vi ska gora idag. Kopa mat (forhoppningsvis ska jag inte bara en bigass pizza framfor snyggingen igen:P fy fan , fattar fortfarande inte att han satt dar, kande igen oss, glodde som fan och hade en rosa troja:P). Annars ska vi val bara ta det lugnt, ladda upp batterierna infor imorgon da vi ska pa ostra oturen. Nog for att vi korde forbi den igar men vad fan nu far man iaf lara sig lite mera:)

Ja, ha det bra hemma girls:)

Kram pa er!

ofan

ja idag har vi varit pa djungelvandring. Fy fan vilken brant borjan. sakert minst 500 m brant uppforsbacke, sen sa vandrade vi i den otroligt vackra djungeln. Helt otrolig upplevelse. guiden var javligt snygg :P
iaf. vi fick lara oss mycket om vaxtlivet har, provade t.o.m. att ata blommor. Gott:)
I mitten av vandringen kom vi fram till varan matplats, sa javla fint vattenfall i en liten dalliknande sak. helt underbart:)

hahhaa nar vi skulle in till hotellet sa stallde Edward Scissorhands (den roliga receptionisten) sig framfor dorren och vagrade slappa in oss. HAHA.

Klockan fem kom vi hem, helt utdoda. Men sen gick vi for att kopa lite middag (pizza och hamburgare), och nar vi gick ut darifran, och stod utanfor hotellet sa utbrast Malin, "Ni kommer att do nar ni far hora det har, Martin satt dar borta och stirrade som fan tills jag kollade pa han, da nickade han at mig" FY FAN. Vad ar oddsen? Sveriges snyggaste kille, sitter pa ett fik JUST utanfor varat hotell, just nar vi gar och koper mat. Herre min je. Sen sprang vi in med maten, sprang upp till fonstren och stirrade lite granna:P Han hade keps, rosa skjorta och han ROKTE! Trodde jag aldrig. Men vafan han satt dar?!! med en tjej helvetes också.

Ja, nu har jag energi nog for en till backe. FY fan vad gjorde han dar? OCh i vanliga klader:D Fy fan! Fy fan! Helvetes! Hoppas inte att vi har han nasta tur, fan dar kom jag med en bigass pizza :P

Iaf, hoppas ni har det bra:)

Kram pa er !


Fredag, molnen keeps on coming

Ja, nu sitter jag har igen. Lite tungt huvud efter igar.

Restaurangen var fin, maten funkade och drinkarna himmelska. Iaf Cosmopolitan. Pina Coladan smakade lite for mycket sprit, fan dom ar da inte radda om spriten har.
Vi hade en jattesot servitor som skulle lara sig hur man dukade fram, han sag sa oskyldig ut och sa "I'm sorry, it's my first day" haha han kunde da inte ha fatt nagra lattare gaster:P Han kom hela tiden och fragade om vi ville ha mer, eller om det var nagot, han var sa man om att gora ett bra jobb, sotnosen.
Och sen hade vi en kock dar som vi satt och sa "fan sa snygg" sen horde vi dom som stod dar borta och pratade med kockarna "Hejda, vi syns imorgon" Fan. Dom kunde svenska. Men aja, som Ida jamnt sager nar vi skamt ut oss for en snygg kille "Aja, Han vet att han ar snygg":P

Idag ska vi bara ta det lugnt, jag ska forsoka dra med tjejorna pa irlandsk afton pa White Shark ikvall :) Tvivlar att det lar vara manga irlandare dar, men vafan. Det blir da en tidigare kvall ikvall, eftersom vi ska djungelvandra imorgon :P Hoppas vi inte far bitchen. Hoppas vi far snyggingen:) Da lar dagen ga fort. .. :)

Annars ska vi forsoka sola och bada, trots att det ser ut att vara mulet idag IGEN, och fem dagar framover. Men vafan, jag for inte hit for vadret.
Ja, vi ska boka val-och delfinsafarin idag också. KUL:D

Ha det bra, och have fun at inflyttningsfesten ikvall tjejer:)

Kram!

Torsdag, stranden och utekvall:D

Idag har vi spenderat mesta utav dagen pa stranden, trots lite sol sa var det trevligt:) Lite saltvatten i ogonen men det far man val rakna med :P

Nu vantar den forsta riktiga helutekvallen i huvudstaden. Vi ska till en svenskagd restaurang/klubb som var vamt rekommenderad utav Solresor for sin goda mat och drinkar. Ska antligen fa prova en Cosmopolitan och min efterlangtade Pina Colada;)

Ha det bra!
kram!

Onsdag, dag i Ponta Delgada

Idag sa hade vi ater igen en heldag i huvudstaden. Fan att vi overhuvudtaget ens hittar;P

Forsta stoppet var Solresors huvudkontor dar vi bokade tva nya turer. Sjalvklart nar vi stod dar och holl pa att svettas ihjal sa skulle snyggingen komma in. Oj sa snygg. Vi haller pa att figurera ut om han ar tillsammans med nagon utav de andra reseledarena, vi tror /hoppas inte det, for i sanna fall har jag da forlorat min respekt for honom, for dom verkade inte sa trevliga.

Sen sa bar det av i en taxi till en golfbana, dar jag lovat pappa att kopa en keps och en golfboll. en kvart senare och 11 euro fattigare sa sprang vi in i golfbutiken, var dar i ca. 5 min. sen bad dom ringa efter en ny taxi at oss sa att vi kunde fa komma tillbaka till civilisationen :P sjukt att vi akte tvars over on pa en kvart.

Taxichaufforen tillbaka var riktigt rolig, vi fick aven hans nr (fick den forras) ifall vi ville fara pa nagon egen tur och ha han som guide. Riktigt trevlig:)

Sen gick vi in till gallerian Sol Mar, hittade ingenting, tog en minibuss (25 cent, sjukt !) till den stora gallerian dar vi at lunch/middag och Ida och Malin inhandlade varsin ryggsack till den kommande djungelvandringen.

Nu ar vi iaf tillbaka pa hotellet, sitter och laddar upp infor den kommande Sverige matchen som vi ska forsoka fa in pa TV:n eller halla oss uppdaterade pa datorn. HEJA SVERIGE! 
Sitter just nu aven och kollar pa Armenien-Portugal, 1-1. C. Ronaldo gjorde nyss mal:) snygging. fan alla killar har paminner om honom pa nagot satt. Vet inte hur manga vi sett med samma frisyr och t.o.m. hal i orat. Sjukt:P  

HAHA. vi kom pa att vi var typ underhallningen pa utflykten igar. Vi satt och diskuterade om utflykten, och pratade om sjuka grejer vi gjorde, t.e.x nar malin anvande kartan som regnskydd och forstorde den och Martin skrattade at oss nar vi gick och forsokte torka den. Eller nar Ida skulle leta efter klon trots att hon satt typ langst inne i hornet pa restaurangen sa vande hon sig om typ tre ggr och hela varat bord borjade skratta. haha och vi var typ dom enda som hordes i bussen, for vi pratade hogt som fan med varan norrlandska (vi ar dom enda norrlanningarna pa hela on verkar det som:P). hahaha ett utav det sjukaste var nar vi stod alla tre med vara kameror for att fa en bild pa oss tre, och Martin (reseledaren) stod just framfor och kollade pa kamerorna. Sag ut som att han ville fraga om han skulle hjalpa oss sotnosen. Sen nar vi kollade pa vara kameror sa var det bara ida som syntes, for hon var i mitten och vi riktade alla kameror ditat. HAHA. fint det maste ha sett ut for Martin :P

Och alla verkar veta vilka vi ar, fastan vi inte har nagon aning om vilka alla andra ar:P aja. sa gar det val nar man ar de enda unga turisterna typ:P

Imorgon ska vi ta en heldag pa stranden och forsoka fa lite farg :P och ta oss an de harliga vagorna.

Kram pa er dar hemma!

Tisdag, stirrig blick och en helvetes underbar dag:P

Idag var vi på våran utflykt. Vi stod dar imorse och diskuterade hur stora chanser vi hade att det skulle vara snyggingen som skulle vara var guide, och utifall det skulle vara nagon svensk guide med overhuvudtaget. Sen hor vi Malin "ah fan det ar han!" sa vi har tillbringat 6 timmar med, utan att overdriva, en utav dom snyggaste killar vi sett. Och det ar inte bara jag som haller pa att komma over nagon annan, utan bade ida och malin holl pa att ta massa bilder pa han, och vi stirrade pa hans fina delar;P I mitt fall sa stirrade jag pa hans har och ben. fy fan. Det basta var nog anda nar han lekte med en hemlos katt, och kliade den. Snacka om att vacka moderskanslor. Och han ser ut att vara, han AR sa blyg! Ni far se kort sen:P

I alla fall. Turen var helt underbar, aven om det var sa dimmigt nar vi for upp och skulle se tvillingsjoarna, sa vi sag knappt nagot, men just nar vi skulle fara sa ropade guiden att det hade borjat lattna upp, sa vi plus nagra till rusade ut, fick se en glimt av sjoarna sen sa kom dimman in igen. haha en aldre man fragade om vi var sa lattlurade :P
Men aven om vi inte fick se sjoarna sa mycket pa avstand sa akte vi ner till dom och fy fan vad fin natur! Hela on ar full av helt undebar natur. Vackra blommor overallt langs vagkanten, berg, trad, kossor. Allt.!

Vi for in till en liten by som lag ovanpa vulkankratern, och det var en LITEN by.

Vi for langs havet och sag underbart vackra klippor, en som var formad som en elefant, skitcoolt!

For till en ananasplantage, gick in i vaxthusen, kandes som en bastu. Smakade ananaslikor, ganska gott, men starkt.

Blev bjudna pa en azorisk bufe i en annan by. Gott, men ar ganska feg med mat sa at bara det jag kande igen:P gott vin dock:)

Allt var sa intressant som vi fick lara oss. T.e.x. om fyra klippor som vi fick se fran en rastplats. Enligt bybefolkningen sa var det ett kloster som stod pa en klippa dar, kallades nagot med kloster ocksa. Iaf, sa var det en munk och en nunna som blev forsalskade. 9 manader senare fodde nunnan en "unge", som guiden sa graciost kallade det", gud vart forbannade och stenade klostret, munken, nunnan och barnet. Darav de fyra klipporna.

En annan historia vi fick hora var om tvillingsjorna, som egentligen ar samma sjo, men den mindre delen ar gron och den storre bla. Befolkningen sager att det var ett kungapar som bodde dar och hade en valdigt vacker dotter, som blev kar i en enkel faraherde. Dom kunde ju inte tanka sig att deras prinsessa skulle vara med en faraherde sa dom forbjod dom att traffas, forutom en sista gang, vid denna sjo. Det sags da att prinsessan grat sa mycket med sina blaa ogon att hon fargade vattnet blatt, medans pojken, som grat mindre med sina grona ogon, fargade den mindre delen gront. Forskarnas forklaring var dock inte lika kul sa da stangde jag av horseln och kollade pa utsikten:P

Vi for igenom ett omrade som hade sammanlagt ca. 250 vulkaner! Varenda kulle var typ en vulkan. Alla inte aktiva da:P

Och gud vad det var kor overallt. Uppe pa hoga kullar, vid vagkanten.. vackert:)

Fick ocksa veta lite grann om de andra oarna, en t.ex. som befolkningen pa Sao Miguel fightas med typ:P Killarna pa S. M. sager att flickorna pa den andra on ar sa vackra och killarna sa feminima att killarna fortjanar inte tjejerna:P haha.

Ja, det var val allt jag kan komma pa nu:P

Ha det bra i Sverige;)
Kram!

Mandag

Idag har vi tagit oss an huvudstaden, Ponta Delgada. Vi tog oss pa nagot konstigt sett hela till ons storsta shoppingcenter som ligger en bit utanfor och var dar. Fina klader, men kopte inget, bara harspray och gele till min nya frisyr sa att jag kan halla den i schack.

Sen badade jag och Malin, fy fan vilka vagor.

haha alskar receptionisten har, han ar sa javla kung. Gick igar och fragade han om vi kunde fa lana en sax sa att Ida kunde klippa mig, fick lana en och han sa att jag skulle inte lita pa henne. hehe. Sen nar jag kom in sa blotte jag haret och tog av mig trojan. Da knackade det pa dorren sa jag dok ut pa balkongen (inte det smartaste, for det var massa folk dar hahah). Da var det han med en ny sax och sa att den var mycket battre.

Sen igar kvall efter en kvall pa White Shark sa kom vi in, lite overforfriskade efter starka drinkar, och da racker han, istallet for nyckeln, fram en sax at Ida. haha tog ett tag innan vi fattade vad det var. HAHA. Fan sa bra han ar. Och idag nar jag kom och skulle lamna mina vykort jag skulle posta, sa tar han en sax och hotar med att klippa isar dom. Vi har bestamt oss for att kopa en sax at han i present fore vi far:P

Nu ska vi ta det lugnt, har nyss varit och atit, for imorgon bar det av pa en tur till vulkankratern och ananasodlingen. Kul kul kul:D Vi har bestamt oss vilka mer turer vi ska boka, det ar fan fyra-fem saker till plus fotbollen. Fick nyss veta att Pauleta kommer fran Ponta Delgada. Shit sa coolt! Reseledaren sa att han har en fotbollsskola har ocksa.

Ja, nu ar det nagra goteborgare vill ha datorn. Dom trodde inte att jag kunde svenska bara for att jag pratade norrlandska eller nat :P haha dom sa fan nar dom stod bredvid mig "Hon kunde nog inte svenska" haha vafan?!

Kram!

Sondag, solbrand helvetes

Fan. Har brant mig pa ryggen. Inte lika mycket som dom andra dock, men tillrackligt for att vakna varje gang jag vande pa mig:P aja, ska undvika att sola ryggen idag:P

hahaha igar var det roligaste jag varit med om pa lange. hahah en bikinidel hade blast ner pa taket under varan balkong, alltsa typ 4-5 meter ner. McGyver tittare som Ida och Malin ar sa band dom ihop massa saker i en galge och hissade ner och lyckades fanga upp dom. hahha fan om dom som bodde dar nere var ute pa balkongen och ser en galge komma ner. HAHA. och dom pa stranden, haha vad fan tankte dom :P Filmade hela raddningsproceduren, men kameran hakade upp sig. Fan.
Igar sag vi ocksa en snygg  badvakt in action. Satt och tittade pa han (han ar javligt snygg, och ja, jag hade inte sa mycket for mig:P), ser bara hur han borjar springa, ropar pa ida och malin, dom kommer utrusade, ser hur vakten kastar av sig visselpipan, kepsen och sist trojan (olalalaaa:P), springer ut i vattnet, simmar fort som fan, raddar en kille med sin roda dunk (exakt som dom har pa baywatch), simmar med han in till stranden. Det gick da bra, tror inte det var sa allvarligt, men det var javligt spannande:P

Idag ska vi inte gora sa mycket, leta upp en bankomat, kopa vykort, skriva vykort och ata pa white shark ikvall. Vi kan som inte gora sa mycket, turen vi ville boka in oss pa var fullbokad, men vi har bokat till pa tisdag, vi kan inte bada nu nar det ar sa soligt p.g.a. vara brannskador:P, och allt ar stangt pa sondagar. Men vi kan ju alltid hoppas pa att snyggingen ska komma till varat hotell idag:P

Oh! Vi sag TV igar, sen kom ett valbekant ansikte upp, det var FIGO som gjorde reklam for en  barnklocka eller nat, fattade inte riktigt men sa javla coolt att se en Figo reklam:D

Ja, nu ska jag ga ner till tjejorna och se om vi hittar pa nagot.
Hejdå!
kram

Lordag

Nu sitter jag har igen:P vi har varit ute hela formiddagen pa stranden, och nu har vi varan siesta sa jag tankte skriva lite grann:P

Det var riktigt riktigt roligt att bada idag, gigantiska vagor. Vart dock uppvisslade av en snygg badvakt for att vi var i en farlig zon. ptfs.

Satt nyss pa varan balkong och sag nagra snygga portugisiska killar som spelade strandfotboll. Livet ar hart;)

Igar var vi pa stadspromenad i huvudstaden, riktigt roligt. Vi har nog lart oss att hitta nu, sa att det blir ganska tryggt nar vi far sjalva. Maste bara upplysa om att vi hade varldens snyggaste guide. Alla vi vart lite smatt foralskade i honom. Han verkade inte ens vara snobbig, trots att han var en 08:a :P

haha just nu sitter Ida och Malin med blota handdukar pa axlarna, dom har brant sig stackarna. Sjalv har jag blivit ganska rod, sa vi far se sen om det borjar svida. Forhoppningsvis inte.

Snart kommer det en guide hit till hotellet som vi ska boka en annan utflykt imorgon hos. Om det finns platser kvar. Hoppas Martin har den dagen:P

Den utflykten gor upp till en vulkankrater, till tvillingsjoarna, till en gard dar vi ska ata azorisk buffe, sen sist men absolut inte minst, till en ananasplantage dar vi ska se hur det ser ut plus provsmaka ananaslikor. Mums!

Sa for att spara in lite pengar sa blir detta den andra dagen vi gor varan egen middag. Samma mat som igar:P Igar tog det tva timmar att koka upp spagetti och en fardiggjord pastasas. Men det var gottigottgott:)

Ja, det var val allt som hant hittills:)

Hoppas ni har det bra:)
kram!

Halsningar fran vackra Sao Miguel

Nu har vi kommit fram. Man kan beskriva hur vacker on ar genom att beratta hur alla i flyget satt fastklistrade framfor fonstrerna och bara stirrade ut. Pa en stor del av on sag man ingenting forutom grona hoga berg, grona vackra kullar och underbart landskap. Sen fick vi se huvudstaden Ponta delgada. Fina gamla hus, ruiner, kor, bilister som kor som galningar (som i Rom typ), parkerar overallt.. men det ar bara charmigt... Forutom nar man ska ga pa dom smala gatorna och man haller pa att bli pakord. Men det ar en annan historia;)

Hotellet ar underbart. Vi har en helt fantastisk utsikt, gratis internet, stort luftigt rum. Snygg personal;P Alltfor hjalpsamma anstallda, ville inte ens lata oss bara vara egna vaskor.

Vi badade igar i havet. Fy fan vilka vagor. Det var roda flaggan upp, badvakter och visselpipor. Har aldrig sett sana stora vagor. Men det var kul som fan. Gick inte sa langt ut dock:P Vi ska ga ut och sola /bada snart igen fore vi ska pa stadsvandring med guide.

Maste bara namna killarna. FY FAN SA SNYGGA. Vi har sett tva christiano ronaldo-wannabees:P Supersnygga surfare. Coolt!:D Kyparna ar riktigt riktigt sota. Och valdigt trevliga:)
Det enda lite smatt jobbiga ar att dom ar ganska ovana med turister tror jag. Vi vart t.e.x. forfoljda av nagra killar igar, men det var inte sa farligt. vi vantade ut dom;)

Ja, det var val det mesta vi hunnit med an sa lange;)

Ha det bra i Sverige!

Kram till er!

Pst.. Ida har sett sin forsta palm:P

Hejdå Norrland!

Nu är det nääära:D Sitter och väntar på att pappa ska komma hem så att vi kan äta den supermumsiga middag jag gjort (quornfärsgrytliknande sak med råris. mums!). Dagen har gått otroligt fort. Förmodligen för att jag var smart nog att spara städningen till idag så att jag hade något att göra;P

Har packat klart, lånat tillbaka min gamla mobil, köpt tuggummi. Ready to go:P Malin kommer hit runt tjugo över sex, då Ida ska hämta upp oss. Sen får vi skjuts till Falmark, flyger till Stockholm, sover på Rest & Fly, och far imorgon runt niotiden. Längtar Längtar LÄNGTAR!

Undrar bara hur mycket som kommer att gå fel. Bagaget. Passet. Pengar. Allt kan gå fel för oss om jag känner oss rätt:P

Ja. Ha det så bra allihopa:D:D Kommer sakna er!

KRAM PÅ ER !!

väskbantning

Panik! håller på att packa om väskan. Har bantat bort två kg. Tydligen så får vi bara ha 20 kg, och då är handbagaget INRÄKNAT 5 kg. Helvete. Jag TROR min väska väger ca. 13 kg nu. men jag är inte klar än, sen vet jag inte hur mkt handbagaget kommer bli på. haha malins väska vägde än så länge 6-7 kg, så jag kanske lånar lite space hos henne om hon har över sen;P

Och nu är jag free från jobbet:D så härligt! och hur peppad som helst. Åh vad jag längtar! Jag och Ida ska skicka ett kort till jobbet :P Tydligen så gör man det där när man reser bort;P

Det var lite småjobbigt ändå att lämna jobbet. I fredags när dom som slutade fyra skulle rapportera till oss, så kändes det tufft att säga hejdå till dom som man jobbat med halva sommaren. Var typ på väg att börja gråta när Gun kramade om mig :/ Men men, jag kommer tillbaka:) Helt sjukt att det kan vara så många underbara människor på samma våning. Man tänker inte på åldersskillnaden alls, utan alla är så otroligt roliga och snälla och fantastiska. Det är tack vare dom som man orkat med dom jobbiga dagarna. Dom är verkligen helt suveräna som klarar av att vara så glada och positiva trots det jobbiga, både fysiska och även ibland psykiska arbetet dom har.

Fan vad fort dagen har gått. tror jag började packa kvart i ett. Så jag har alltså packat i tre timmar:P
Annars har jag sovit och sett tv . Härligt:)

Imorgon ska jag träffa mina kära vänner, de enda vännerna som läser den här bloggen;P Först ska jag och Johanna och Anton på stan, så jag får göra lite sista-minuten-shopping och se deras nya bil:D och umgås och kanske jag får pröva på Wii;)

Efter det ska jag gå tvärs över gräsmattan till Sofi och träffa stadstjejerna:) spela spel, singstar gissar jag;) ska bli roligt att pröva på ett nytt och of course träffa mina underbara fantastiska vänner:)

Kommer sakna er allihopa!

Läste att det fanns ett bra och billigt internetcafé i en galleria i Ponta Delgarda (huvudstaden, 4 km från vårat hotell) så då kan jag uppdatera min blogg. Sen ska jag försöka att inte snåla så mycket och skicka några sms eller mms:) har ju lovat ett mms av mig när jag sitter med en drink:P

Kram på er!

Grattis!

Grattis på 80-årsdagen farfar. Vi saknar dig.

   

Svårt att förstå att du skulle ha blivit 80 år idag. I sinnet var du högst 25. Plus tonvis med visdom. Du var den visaste jag någonsin känt. Du visste allt. Hade alltid svar. Det går inte att beskriva hur speciell du var. Alla som träffat dig, och kände dig vet. Jag kommer aldrig att träffa någon som dig igen, och jag är så otroligt tacksam att jag fick ha dig i mitt liv.

Du hade gjort allt i ditt liv. Varit med om det mesta. Sett nästan allt som man vill se. Jag hoppas att du kände det i slutet.

Du var tryggheten och stabiliteten i så många människors liv. Jag är så stolt att ha växt upp med dig, och att vara släkt med dig. Jag önskar och hoppas att jag kommer någon dag vara en hundradel så underbar och älskad som du var och är.

Tack för allt du gav oss, utan att ställa några som helst krav. Du fick mig att känna mig speciell.
Jag saknar dig så otroligt mycket, och älskar dig mer än vad jag kan säga. Jag är ledsen att jag aldrig berättade det för dig.

När vi förlorade dig så hade jag ett stort tomrum. Men nu är det fyllt med alla underbara minnen utav dig.
 
Vi ses på Irland, visst?:) Jag tar med mig Mariannegodisar och trisslotter:)

Hundratals med varma kramar från din "Lillflicka".

Varmt!

Håller på att svettas ihjäl just nu. Igår var dock skönare:P Jag, Johanna, Johan, Monika och Rasmus for till Brännträsket och badade. Åh vad skönt!

Idag har jag varit med mamma till stan sedan har det väl inte hänt så mycket mer. har sovit lite grann på eftermiddagen, sen så såg jag miniserien på 3:an, skitbra!

2½ dag kvar att jobba:) Kväll imorgon, heldag lördag och timmar söndag. Sen är jag free free free:D Längtar tills om en vecka. som fan.

Åh vill bara få ut dom där tankarna ur huvudet. ångesten. känslorna. ALLT. har kommit på ytterligare en sak att ha ångest för. Hur många är jag uppe i nu? 500? varför kan jag inte få vara normal? varför ska jag få ångest bara genom att kolla på ett kort? och för saker som hänt för flera år sen? Små saker som säkert bara jag kommer ihåg. ÄR det normalt? och varför har jag börjat tänka på allt nu, när jag egentligen haft det i åratal? jag är inte en så hemsk människa, jag sårar inte människor med avsikt.
och nu har jag börjat bli sådär passiv igen. Speciellt hemma. Stackars min lillebror, jag kan ryta till utan anledning. Men nu försöker jag vara snäll. och inte låta, och vara så jävla likgiltig. 
Försöker hjälpa till hemma, för jag vet hur trött man är när man kommer hem från jobbet, och tanken på att mamma måste fortsätta jobba varje dag när hon kommer hem .. blir trött bara av att tänka på det. Jag vill vara en bra dotter, syster, kompis. en bra människa helt enkelt. man kan inte vara perfekt, men ibland kan man faktiskt hålla käft. Inte babbla på om saker som ingen egentligen vill höra. Som nu ungefär:P Wow, jag rannsakar verkligen mig själv nu. haha.  

Man avgör själv vilken personlighet man vill ha är mitt nya motto.

Ha. vet vars all min stress kommer ifrån iaf:P

Likgiltghet suger.



RSS 2.0