Onsdag, dag i Ponta Delgada

Idag sa hade vi ater igen en heldag i huvudstaden. Fan att vi overhuvudtaget ens hittar;P

Forsta stoppet var Solresors huvudkontor dar vi bokade tva nya turer. Sjalvklart nar vi stod dar och holl pa att svettas ihjal sa skulle snyggingen komma in. Oj sa snygg. Vi haller pa att figurera ut om han ar tillsammans med nagon utav de andra reseledarena, vi tror /hoppas inte det, for i sanna fall har jag da forlorat min respekt for honom, for dom verkade inte sa trevliga.

Sen sa bar det av i en taxi till en golfbana, dar jag lovat pappa att kopa en keps och en golfboll. en kvart senare och 11 euro fattigare sa sprang vi in i golfbutiken, var dar i ca. 5 min. sen bad dom ringa efter en ny taxi at oss sa att vi kunde fa komma tillbaka till civilisationen :P sjukt att vi akte tvars over on pa en kvart.

Taxichaufforen tillbaka var riktigt rolig, vi fick aven hans nr (fick den forras) ifall vi ville fara pa nagon egen tur och ha han som guide. Riktigt trevlig:)

Sen gick vi in till gallerian Sol Mar, hittade ingenting, tog en minibuss (25 cent, sjukt !) till den stora gallerian dar vi at lunch/middag och Ida och Malin inhandlade varsin ryggsack till den kommande djungelvandringen.

Nu ar vi iaf tillbaka pa hotellet, sitter och laddar upp infor den kommande Sverige matchen som vi ska forsoka fa in pa TV:n eller halla oss uppdaterade pa datorn. HEJA SVERIGE! 
Sitter just nu aven och kollar pa Armenien-Portugal, 1-1. C. Ronaldo gjorde nyss mal:) snygging. fan alla killar har paminner om honom pa nagot satt. Vet inte hur manga vi sett med samma frisyr och t.o.m. hal i orat. Sjukt:P  

HAHA. vi kom pa att vi var typ underhallningen pa utflykten igar. Vi satt och diskuterade om utflykten, och pratade om sjuka grejer vi gjorde, t.e.x nar malin anvande kartan som regnskydd och forstorde den och Martin skrattade at oss nar vi gick och forsokte torka den. Eller nar Ida skulle leta efter klon trots att hon satt typ langst inne i hornet pa restaurangen sa vande hon sig om typ tre ggr och hela varat bord borjade skratta. haha och vi var typ dom enda som hordes i bussen, for vi pratade hogt som fan med varan norrlandska (vi ar dom enda norrlanningarna pa hela on verkar det som:P). hahaha ett utav det sjukaste var nar vi stod alla tre med vara kameror for att fa en bild pa oss tre, och Martin (reseledaren) stod just framfor och kollade pa kamerorna. Sag ut som att han ville fraga om han skulle hjalpa oss sotnosen. Sen nar vi kollade pa vara kameror sa var det bara ida som syntes, for hon var i mitten och vi riktade alla kameror ditat. HAHA. fint det maste ha sett ut for Martin :P

Och alla verkar veta vilka vi ar, fastan vi inte har nagon aning om vilka alla andra ar:P aja. sa gar det val nar man ar de enda unga turisterna typ:P

Imorgon ska vi ta en heldag pa stranden och forsoka fa lite farg :P och ta oss an de harliga vagorna.

Kram pa er dar hemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0